Hyvästi, Lenin! Verkkovirheen toimitus on siirretty väliaikaisesti pois sosialistisesta Jekaterinburgista, sillä Vladislav akkumuloi itsensä ja suuren osan omaisuudestaan, astui lentokoneeseen ja kuljettautui salassa viranomaisilta Saksan liittotasavaltaan.

Oli sovittu, että Oy Kansallinen Mainostoimisto Ab vastaa Verkkovirheen sisällöntuotannosta siihen asti, kunnes Vladislav on vakiinnuttanut peitehenkilöllisyytensä ja aloittanut rutiininomaisen informaationvaihdon yhteyshenkilöidensä kanssa kuten Jekaterinburgin tiedustelupalvelun ohjesääntö määrää.

Oy Kansallinen Mainostoimisto Ab laati kolmen sanan konseptin ('Suolletaan sitä paskaa!') ja esitti sen Verkkovirheen johtokunnalle tunnin mittaisessa palaverissa jonka loppulasku ylitti Nepalin BKT:n vain kolmellasadallatuhannella eurolla. Tämän jälkeen Oy Kansallinen Mainostoimisto Ab palkkasi lukijan nimeltä Osmo T. toteuttamaan kyseistä projektia. Mainostoimiston ihmiset olivat niin tohkeissaan uudesta konseptistaan, että he sanoivat toisilleen sen olevan niinku totaalisen slimmi kokonaisratkaisu tuota niinku tän kyseisen asiakkaan brändinhallintaan.

Lopputulos tyydytti Verkkovirheen johtokuntaa siinä määrin, että asianosaiset ovat päättäneet palkita itsensä hyvästä päätöksestään matkalla Iik-kauhuelokuvafestivaaleille. Matka saa tukea Euroopan Unionin rakennerahastosta — kuten myös kaikki muu mitä Iissä tapahtuu.

Kuten tavanomaista, sillä aikaa Vladislav on ajautunut tekemään rutiiniluontoisia toimistotöitä yhteiskunnan puutteellisella rahoituksella. European Voluntary Service on kuitenkin oppimiskokemus. Jos haluaa oppia, on oltava avoin. Jos on avoin, ei tunne tarvetta valittaa pienistä asioista — kuten siitä, että kun ohjelmasta on kulunut pian kolmannes, asianosainen ei ole oppinut yhtään mitään. Tärkeintä on, että Vladislavilla on hauskaa — ja että maksa laulaa ylistystä keskieurooppalaiselle viini- ja olutkulttuurille samalla kun edesvastuuton elämäntapa jäytää Vladislavin psyykettä aivan huomaamatta. Voi voi miten elämä on ihanaa!